Over ons

Passie voor tapas

Ik, Cindy Kemna, heb al jaren een passie voor tapas. Maar dan wel die lekkere, écht goede tapas! Ruim 13 jaar geleden heb ik besloten om hier meer mee te gaan doen. Daarom ben ik als franchiser begonnen met goede olijven en heerlijke sauzen. Als franchisenemer heb ik vele kansen gehad en die zeker ook gepakt. Maar vijf jaar geleden heb ik toch besloten om mijn eigen weg in te slaan in de tapas en ben mijn eigen bedrijf gestart! Best een grote stap, maar een enorm leuke uitdaging. Met mijn eigen verkoopwagen ga ik op pad en ben ik te vinden op diverse weekmarkten en in de weekenden op talrijke fairs, jaar- en streekmarkten. 

    

Verschillende markten

Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Het is zo'n leuke baan. Op de weekmarkten bouw je een hele mooie klantenkring op. Geweldige mensen die echt blij worden van onze producten. Ook op de zondagen zijn die speciale fairs en markten fantastisch. Je ontmoet enorm veel leuke, gezellige mensen. Mensen met dezelfde passie als ik ... lekker eten! Maar ook ondernemers met liefde voor hun eigen product, dat is mooi om te zien. Er zijn zelfs hele dierbare vriendschappen door ontstaan. 

 

Nieuwe smaken

Tapas is mijn passie en ik kan mijn liefde voor eten absoluut kwijt in deze mooie producten. Het leuke vind ik ook dat ik kan blijven experimenteren. Natuurlijk zijn er producten die volgens sommige klanten nooit gewijzigd mogen worden en dat is fantastisch. Maar zelf houd ik ervan om nieuwe dingen te proberen. Met smaken te spelen en nieuwe, verrassende producten te introduceren. Ik kan dit nog jaren zo blijven doen. 

 

Heel graag tot snel!

Cindy

© 2020 - 2024 bij-t-olijfje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel