Landgoed Twente Fair

Welkom op de Landgoed Twente Fair!

Op 26 en 27 oktober 2019 vindt alweer de dertiende editie van de Landgoed Twente Fair plaats. Met louter Twentse exposanten. Waar een weekend lang bezoekers uit de regio en daarbuiten al het goede van Twente kunnen beleven, proeven en ervaren. Een unieke combinatie van ontmoeten en genieten in een geweldig outdoor decor, het prachtige natuurgebied het Lutterzand.

Twente, Landgoed van Nederland, is een bron van inspiratie voor fotografen, schilders en kunstenaars. Maar tijdens de Landgoed Twente Fair staan de natuur, het buitenleven, het proeven van (streek-)producten en de trends op het gebied van lifestyle centraal.

Landgoed Twente Fair, op 6 hectare natuurterrein, is een fair met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten. Lekker struinen door bos, over heide en langs water. Wat maakt deze fair nog meer zo uniek? De thema’s!

De Landgoed Twente Fair is onderverdeeld in vijf thema’s:

  • Fier
  • Gerijpt
  • Genereus
  • Weelderig
  • Sprankelend

Deze vijf thema’s vormen samen het karakter van Twente. Van de omgeving, de bewoners, de natuur en de geschiedenis. Kom ontdekken!


Landgoed Twente Fair

Lutterzandweg 16

7587 LH De Lutte

Tel +31 541 551028

info@landgoedtwentefair.nl